Gör egna smycken

Att vara unik är något som de flesta har ett behov av. Vissa sticker gärna ut ur mängden rejält och vill helst se så ”konstiga” ut som möjligt och avvika från normen så mycket de bara kan. Andra kanske gärna anammar de trender som råder samtidigt som de kanske väljer att vara unika på ett mindre avvikande sätt. Att ha en lite annorlunda frisyr, egendesignade kläder, en hemmastickad halsduk eller smycken som man har gjort själv är ett bra sätt att skapa en mer unik ochstil och inte se ut precis som alla andra.

Just smycken är något som många väljer att göra själva. Eftersom denna typ av pyssel varken kräver att man äger en symaskin eller har kunskap inom stickning eller virkning så är detta en perfekt typ av skapande för den som ändå har ett behov av att vara kreativ. Så vad kan man då göra smycken av? Ja, i princip vad som helst, men det finns vissa saker som är ganska självklara.

•    Men hjälp av pyssel från Slöjddetaljer kan man göra mycket vackra smycken. Här hittar du ett stort utbud av pärlor, berlocker och andra tillbehör för att skapa vackra och unika smycken.
•    Berlocker från antik-affärer, smyckeaffärer etcetera. Det finns många ställen som säljer lösa berlocker av olika slag. Var inte rädd för att blanda både gammalt och nytt.
•    Återanvänd gamla smycken genom att plocka av de hängen, kedjor etcetera som du tycker om i dina gamla smycken för att sedan sätta ihop dem till något helt nytt.

 

Bröllopsklänningar Förutom brudklänning flicka vit eller elfenben, rosa champagne under de senaste åren finns det också flöde. . Dessa 10 färger är särskilt lämpliga som valet av brudklänning göra