Inred extrarummet extra bekvämt

Om du ska inreda ett gästrum eller om du bara har en etta och vill ha en vrå för övernattande kompisar, kan du hitta flera alternativ än bara en vanlig säng. Ta till exempel en bäddsoffa som blir både soffa och säng. En bäddsoffa tar dessutom mindre plats när du har vänner över på besök.

Du hittar massor av snygga bäddsoffor på Bäddsofflagret, soffor som passar både till det lilla och det stora rummet. En bäddsoffa blir en häftig inredningsdetalj som du kan dekorera med en massa kuddar och filtar. En fördel som dessutom blir bra om du en dag flyttar ihop med någon.

 

Ta med bäddsoffan in i samboboendet

När du flyttar hemifrån är det troligt att du bor i ett singelhushåll. Men snart kanske det blir ändring på det och du flyttar ihop med någon. Tänk dig då att du har två sängar som ska få plats i en lägenhet. Ofta går det inte ens och ni måste magasinera eller sälja en av dem. Med en bäddsoffa slipper ni det, då den kan behållas i vardagsrummet eller i ett gästrum som vanlig soffa. Tänk på att det går att inreda en liten lägenhet till en större som GP-artikeln bedyrar.

 

Vem med ett litet sovrum drömmer inte om ett större?

 

Dekorera en bäddsoffa

Puffa upp din bäddsoffa oavsett om den är utfälld eller som en soffa. En massa kuddar i olika färger och filtar som du och ditt sällskap kan gosa ner er i är inte bara mysigt, det är även snyggt i inredningssyfte. Tänk på att köpa en soffa som funkar till övrig interiör.