Köp en Tesla begagnat

Att handla begagnat är inte bara bättre för vår miljö utan även bra för våra plånböcker. Detta speciellt när det kommer till bilen Tesla. En bil som nu finns att köpa begagnad. 

2867584-nikola-teslaIndustrin för begagnade varor och produkter ökar med varje år, vilket är helt fantastiskt då man både tänker på sin plånbok och på miljön och vi i Sverige älskar det begagnade. Kanske har det även med det samhälle vi lever i där allt snurrar snabbare och vi med det känner att för att tillfredsställa våra behov så är det bra och viktigt att man handlar mer begagnat. När det kommer till bilar är det allt fler som gör det då andrahandsvärdet på en bil inte är så bra så då är det lika bra att handla en begagnad från första början för att sedan byta till en annan ”ny” begagnad bil. När det kommer till Tesla har det varit svårt att få tag på begagnade bilar, men nu när det kommit en ny modell så kan man tydligt se hur andrahandsmarknaden nästan exploderat skriver Aftonbladet.

”Efter att Tesla Model S D visats i fredags och medierna skrivit om den har vi sett en stark ökning av begagnade Teslor till salu i Norge. Bara de tre sista dagarna har 54 Tesla Model S lagts ut på Finn.no. Det är inget tvivel om att vi ser en stark effekt av att det kommer en ny modell.”

Så, känner man att man vill ha en Tesla är det god tid att handla en nu för att göra ett så bra kap som möjligt.