Något du verkligen verkligen vill ha

Ibland stöter man på den där prylen man verkligen verkligen vill ha. Som man verkligen verkligen inte kan leva utan. Som känns som att den kommer göra en till en lyckligare människa och lösa alla ens problem. Problemet med dessa prylar är ofta att de kan kosta en liten slant. Speciellt om du, precis som vi, är någorlunda intresserad av antikviteter. Vi kommer med några tips på vad du kan göra för att få råd med den där speciella prylen.

  • Spara pengar. Det första rådet är lika enkelt som självklart. Lägg undan några hundralappar i månaden så har du snart en ganska ansenlig summa. Tips för att spara pengar är: ha med dig matlåda till jobbet! Många slösar mycket på mat ute. Skippa den sista ölen eller drinken när du är ute. Skippar du två öl varje utekväll lägger du undan en hundralapp varje utekväll, det är en ganska enkel uppoffring.
  • Jämför priser på nätet, både på prylen du verkligen verkligen vill ha och på annat. Genom att finkamma nätet efter de bästa klippen kan du spara in hundralappar på vissa av dina inköp. Och hittar du din kära pryl online på en auktion kanske du kan fynda den till ett lägre pris. Tänkt dock på att inte alla prisjämförelsesajter är helt oberoende. Läs en artikel i SvD om det här.
  • Ta ett snabblån hos nya låneaktören cashbar.se. Om prylen du verkligen verkligen vill ha är unik, en gammal fin antikvitet kan du inte vänta. Tänk om någon annan köper den och du aldrig mer får se den? Risken finns ju faktiskt med antikviteter. Ta istället ett snabblån där du får pengarna tillhanda snabbt och kan köpa det du verkligen verkligen vill ha. Så kan du lösa ekonomin i lugn och ro i efterhand.
  • Se över diverse avtal för att se om du kan spara lite mer pengar genom att få ner utgifterna. Elavtal, försäkringar, mobil-, bredbands- och tv-avtal är alla bra att se över. Detta är dock en lite mer långsiktig lösning eftersom det oftast är en liten process att byta med uppsägningstider och så.

Det finns naturligtvis fler tips, men de ovanstående är några enkla som vi hoppas ger dig något att tänka på. Lycka till nu och våga unna dig den där prylen du verkligen verkligen vill ha!