Ett antikt bröllop

Många är det som gifter sig nu  i sen sommaren och det är verkligen en perfekt tid att fira kärleken med nära och kära. Till bröllop är det också ett perfekt tillfället att utnyttja det fina och charmiga i antika och begagnade saker, eftersom det lätt kan ge ett bröllop det där speciella som många strävar efter. Och hur gör man? Det har vi svar på!  En rekomendation är att kolla in det här inlägget som vi skrivit förr om att duka upp till fest. Så här står det till exempel i inlägget angående dukningen:

Oftast är det kombinationen av nytt och gammal som kan göra din dukning extra unik. Dessutom blir helhetsintrycket roligare för ögat och det skadar inte att lägga in lite andra roliga saker på matbordet. Varför inte passa på och dekorera med någon kul glasfigur eller några vackra saker som du hittat i skogen. Det är din fantasi som sätter gränserna!

Och det är exakt så du ska tänka när du planerar ditt bröllop. Det handlar om kombination, det är då det verkligen ger effekt. Att vintage är hetast på bröllopet har man också skrivit om i en artikel från Folkbladet. Där tar man också upp det viktiga i att våga bryta mot klädkoder, eftersom att man annars kan tappa sin fantasi och helt enkelt dyka upp i det klassiska. Så här står det:

Många är också rädda för att bryta mot klädkoder som om det vore skäl för ett långlivat straff att visa sig i en personlig hatt. Därför tappar många fantasin och sluter upp i trista dräkt-klänningar och kostymer med mindre charmig passform. Snälla, våga vara personliga! Koderna har som uppgift att få gästerna att anstränga sig lite, inte att styra alla till en slags medelmåttig enformighet. Och detta gäller även brudparen själva

Vi hoppas du tar dessa råd till dig och har ett magiskt bröllop!